Kapitel 5. Vad hände sen?

Det som hände sen var faktiskt det jobbigaste som hände i hela fortsättningen. Serenah förväntade sig att Sam skulle visa en liten aning intresse efter vad som skedde, men inget verkade ha ändrats. Ingen har blivit påverkad av vad hon sa. Eller egentligen alla, förutom henne själv.

Varje dag såg hon på hur han hade roligt med Adrian och många fler - han spelade pingis, skrattade och hade kul, medans Serenah såg på och insåg hur orealistiskt allting var. Hon visste inte vad hon skulle göra. Hon älskade honom så mycket, att hon vägrade prata med han, för at inte verka dum eller störande. Den enda personen som förstod henne och gav henne råd om hur hon skulle klara av allting var Agge.

Då allting började, eller slutade, insåg Serenah att det hon gjorde var 100% fel. Hon skulle aldrig har berättat för Sam om sina känslor och om hur hon kände för honom. Hon skulle först har blivit vän med han. Då skulle allting inte verka så konstigt. Eller skulle det? Hoon var inte säker, men en sak visste hon - hon kunde aldrig ändra det hon har gjort. Det är gjort är gjort och hon måste leva med det tills slutet av hennes liv.

Inget, absolut inget hände. Allt gick på som vanligt - Serenah var depprimerad och ledsen hela tiden, Agge försökte hjälpa henne ur situationen och Sam levde sitt glada och problemfria liv.


(DETTA HAR SKRIVITS AV SERENAH)


Kommentarer
Postat av: Agge

Jag vet att det är patetiskt att kommentera sin egna blogg men detta går inte att strunta i.SERENAH, VET DU ENS VAD ORDEN ¨STAVNING¨ OCH ¨GRAMMATIK¨ BETYDER?! Verkar inte som det!

2011-02-13 @ 19:44:13
Postat av: mr.f

jag vet inte vad jag skulle skriva så jag bara skriver "heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej"

2011-02-17 @ 18:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0