LIVET SUGER OCH HAR ALLTID GJORT DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;(

LIVET FÖR SERENAH SUGER OCH HAR ALLTID GJORT DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OK, KANSKE INTE ALLTID DÅ, MEN WHO CARES EGENTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO ONE!! EXACTLY.
VARFÖR MÅSTE DANSFÖRESTÄLLNINGEN OCH SIMMMÄSTERSKAPET VARA PÅ SAMMA DAG?! DEN 19 MAJ!?!?!?
HUR TASKIG FÅR VERKLIGHETEN VA EGENTLIGEN????? TJA, INTE VET JAG, GRYM ÄR DEN OCKSÅ....
JAG MENAR, HUR KOMPLICERAT FÅR LIVET VARA EGENTLIGEN???!!!!jag menar, jag har varit dissat hela dan av min pojkvän... som har också inte berättat för  mig att han skulle typ resa bort eller nåt.... det var ganska taskigt gjort.... hela dan har varit så dålig som det bara kan vara möjligt


Alla hatar Agge (kanske inte Serenah då)

Just nu känns det som alla hatar mig. Serenah kanske är ett undertag, men ändå! Folk vägrar att förlåta mig... *Sniff*. Jag bryr mig ändå inte. Det skulle ändå vara rätt så skönt om det var så. Att alla hatar mig. Rätt så härligt, faktiskt. Ok, ingen hatar mig egentligen.

Serenah börjar få en meltdown på datorn igen. Nu är hon hungrig. Jätte hungrig! Loggar in på FaceBook. Klagar på att det inte finns någon skype. Blir arg igen. Åh, kära nån! Jag har inget liv!!

-Asså, om den här datorn inte lyder mig, så kommer den inte finnas längre i denna värld! utbrast Serenah.
Jag flippar ur här! röt hon.

Just det! Serenah har lila örhängen^^

När hon läste detta blev hon arg. Nu slår hon sönder datorn. Och hon kastar den söndriga datorn på mi-...

Han är Mr. F.

Alla/inga vet vem han är. Du vet att han är cool även om du inte känner honom. Han kommenterar på denna blogg. Han är Mr. F. Hans signum är ¨Muhahaha¨eller ¨Ha! Ha!¨. På skolan spelar han pingis eller går runt med Sam. Han är en maestro de los chistes y la comedia. Y habla español!* Han är en gulligt liten varelse, en så kallad människa.
Jag veta att denna tribut till honom suger men jag är under tidspress.  Han är komisk och fantasifull. Redo för allt! 

Jag vet att denna text är inte så bra. Men jag vill tillägna denna till dig. Lycka till och ge inte upp!!!

*Jag använde Google Översätt.
(AV AGGE)

Lite händelser här och där... ://:&&

Ok, de senaste veckorna har väldigt mycket hänt i Futuraskolans liv. Tja, i mitt liv i alla fall.


SAK NMR. 1 :
Serenah har totalt glömt bort att anmäla sig till simmästerskapet i Söndags. Det var så jobbigt, för denns mästerskap går bara en gång per år... ARGH!!

SAK NMR.2 :
Serenah har bestämt sig för att ge sitt förhållande en vecka till. Det har inte gått så bra på det sistone - hon känner sig dissad på typ varje rast och helg. Man kan till och med säga att hon har också dissat sin pojkvän, men det var för att hon är rädd för att vara påträngande och störande. Hon bestämde sig till och med för att krama honom för första gången i fredags, men han verkade hela tiden upptagen.

Agge för lägga till saker som hänt se senaste veckorna

Jag har haft på släktträffar på en helg. HELT FABOULUS!
Sen så... Ahh... Jag har varit lyckligt!!

Hey! Guess what? IT!!!

Just nu sitter jag (Agge) med datorn på golvet med Serenah med sin dator och ser på Death Note episod 7. Death Note är en anime och nej! Den handlar inte om killar med spretigt hår och gigantiska svärd eller magiska tjejer. Death Note är en deckare. men jag gillar inte introt. I alla fall, idag har humören varit lite konstiga. Serenah ha varit väldigt deprimerad för vissa saker och Agge blev förolämpad på lunchen. Fast allt är lungt och fixat nu.

Vi är så inne i death Note!!

Dumma dator som laggar!! En tjej är på väg att dö! Vi vill se hur det slutar!! Dumma internet... Vi vill inte att det ska lagga...

Serenah, jag orkar inte med med dina Melodifestival grejer! Det är inte bra musik! Och nej! Dem är inte söta, de där killarna!!!

Just det, det här klippet är helt SJUKT! So freaken AWESOME! Bara titta! Världens snabbaste gitarrist! Ehh... Jag orkar inte skriva mer så tjena och hejdå!!!

IT

Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgschtd..................
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaggggggggggg ääääääääääääärrrrrrrrrrrrr uuuuuuuuuuuuutttrråååååkaad!!

IT är så värdelöst! Det enda som är roligt är att man kan surfa på nätet under skoltid. Jag menar, kom igen! Alla vet ju hur man använder datorer! Det är ju uppenbart! I alla fall, nu kommer jag skriva en massa strunt;

ΠΣφ® Jag har inget liv... I vilket fall som helst;

No life, gillar rosa, jag är bäst, gillar rosa, no life, jag är bäst. Det är vår lilla ramsa som vår underbara ängel Madde har kommit på! Hon kom på den under en svenska lektion när jag letade desperat efter min favorit penna, Serenah repeterade hela tiden ¨Jag gillar ros.¨ och Madde sa ¨Jag är bäst!¨. Då helt plötsligt så kom hon på ramsan: No life, gillar rosa, jag är bäst- o.s.v! Tack Madde Ladde;)

Musiksmak

Jag och Serenah har otroligt olika musiksmaker. Jag gillar lite pop, rock/rock symfoni, klassisk, 70-80-tals musik och Techno/Electronic.
Några av de band/artister/kompositörer jag gillar är Evanescence, Weird Al Yankovic, t. A. T. u, Beethoven, Vivaldi, Kraftwerk och Bonnie Tyler.
Mina favorit låtar/kompositioner av dessa band/artister/kompositörer är ¨Whisper¨, ¨Don't Download This Song¨, ¨Cosmos (Outer Space)¨, ¨Moonlight Sonata¨, ¨De fyra säsongerna¨, ¨Pocket Calculator¨ och ¨Total Eclipse Of The Heart¨.
Serenah, jag vet inte vad dina favorit artister och låtar är så du får skriva resten själv, HEJDÅ! (jag var fullt ut uttråkad, därför gjorde jag detta inlägg)

Kapitel 7; AnsiktsBok Meddelanden

Agge: HÅLL DIG BARA TILL EN KILLE!!

Serenah: skulle du kunna hjälpa mig? jag vet inte vad jag sak göra - jag är inte kär i Sam, men jag är kär i Adrian. vad i """"""""" ska jag göra??

Agge: För det första är du INTE kär i Adrian och för det andra du får inte bli goth!

Serenah: jag vet inte om jag vill bli det... jag bara älskar svart och mörkt nuförtiden. jag tycker om det jättemycket!! jag passar i svart och mörka färger
jag vet inte om jag ens är kär i Adrian, men en sak är helt säker - jag har några speciella känslor för han

Agge: http://www.funnypictureblog.com/deal-with-it-animated-gif/

Lita på mig. Denna animation säger EXAKT vad du behöver.

Vad stod det pa animationen?

Serenah: deal with it, typ! men jag vet inte för jag är inte säker vem jag är kär i... kommer du till skolan på måndag??

Agge: Just det!!!

DEAL WITH IT! Deal with your love problems! Live with it!

DEAL WITH IT!!!

(AGGE SKREV DETTA KAPITEL OCH DESSA MEDDELANDEN ÄE DE ÄKTA SOM VI SKICKADE TILL VARANDRA PÅ FACEBOOK, JAG BARA ÄNDRADE PÅ NAMNEN OCH SKIPPADE NÅGRA MEDDLANDEN)

Kapitel 6; JULLOV!!

Serenah gick genom en plågsam process. Hon skämdes mycket p.g.a det hon hade berättat för Sam. För Agge var det bara att trösta och stå ut med sin deprimerade vän. Trots allt det olyckliga så skrattade de och hade otroligt roligt.

Tyvärr blev Agge sjuk den sista skolveckan innan jullovet. Hon hade ont i halsen, huvudet och feber. Hon lät förfärligt. Det var då hon började med FaceBook igen. Hon hade ett konto men var aldrig inne förs nu. Det spelade inte någon roll om Agge var sjuk, Serenah krävde tröst och råd från henne ändå genom mobilen. Agge hade aldrig förut haft sådana långa telefonsamtal. Men den sista skoldagen tvingade sjuklingen sig själv att gå till skolan. Hon mådde jätte dåligt men gömde det med sin lycka att få sina vänner igen.

Efter skolavslutning, som var otroligt trevlig, åkte de alla hem. Seranah hade sagt att hon kommit över Sam och Agge jublade av glädje. Julafton blev underbar och trevlig för båda. Agge hade gäster hos sig och Serenah... hon... eh... Jag vet inte! I alla fall så hade de båda bestämt att andra veckan under lovet så skulle de titta på ¨Tron Legacy¨. De bjöd med Adrian. Serenahs pappa skjutsade dem till bion. Fast för att få med Adrian så behövde Serenah ljuga och säga att Agge och han var kusiner. Starkas Agge, som hatar lögner, fick inte reda på det förs de kom fram.

I bion träffade de sina vänner Madde och Marie. Det var inget sammanträffande, Serenah hade bjudit dem utan att förvarna sina andra två vänner, inte för att Marie och Madde är jobbiga! De är jätte trevliga! Strunt samma, i salongen så var det bara de fem vännerna som satt och kollade. Det var tydligen bara Agge och Madde som hade hjärna nog att faktiskt se på filmen! De andra tre bara kacklade!

Sen två dagar efter övergav Agge sina kompisar och åkte med sin familj till USA! Där träffade hon sina kusiner, åkte skidor, såg på ¨127 Hours¨, ¨The Social Network¨ och ¨Pursuit of Happiness¨. Sen en massa andra roliga grejer! Inne på FaceBook var hon såklart också för att hålla kontakt med alla de andra. Men där fick hon till sin shock få veta detta;

Serenah: jag vet att du är trött på att prata om mina komplex och problem, men det här är en nödsituation. jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag är fortforrande stöttkär i Sam. jag vet att det inte kommer som en nyhet, men jag vill att du ska veta, trotts att det inte kommer att spela en sån stor roll i ditt liv - allt som jag har gjort under skolåret - färgat håret, kläder, pingis, prat - var för att han skulle för en gångs skull märka mig. men det verkar inte gå något vidare. han chattar aldrig med mig, men han skickar förfrågningar via Petville och Cityville. det är nog inte en sån stor grej att han gör det, men jag vet fortforrande inte vad det betyder - uppmärksamhet eller strunt? på samma gång känner jag nåt speciellt för Adrian. ok, det här kommer som en nyhet, tror jag i allafall. jag vet inte vad det är, men det är nåt speciellt. jag vet inte om jag är kär i honom eller inte, men jag är svartsjuk på honom, för att han har en sån bra relation och vänskap med Sam. jag är också samtidigt avundsjuk på Janine, eftersom Adrian är kär i henne.... men på samma gång så visar Adrian i allafall en gnutta uppmärksamhet till mig - han chattar med mig, vi har täffats en gång under lovet, typ den 2 jan eller nåt. Agge Carlsson, VAD SKA JAG GÖRA?! HJÄLP MIG!

Agge: Detta har hänt hos Primary Children Hospital, Utah.

Dr. Anderson: Mr. and Ms. Karlsson, I am afraid that your daughter has had an heart attack. We have to do an emergency operation on her. Do you know anything that might have done this to her?

Per: No. She has been healthy. No unusual stuff or anything.

Doctor Anderson: Where did you find her?

Erica: We were going to have lunch and when she didn't come we went up stairs to check...and when we opened the door she was lying over the computer and breathing desperately. *crying* Can you save her?

Dr. Anderson: Hope so. She is lucky to be alive. Was there anything on the computer or so that might have made her stressed, panic or surprised?

Erica: I don't know... Maybe. It was on her Facebook messenger page.

Dr. Anderson: What was on the page? What was written?

Erica: Her friend had sent a message about some problem. Agnes have been helping lately but become tired a bit.

Dr. Anderson: That stress might have done it.

Högtalare: Code Blue! Code Blue!

Dr. Anderson: Oh no! All nurses to room 238!

Minutes late...

Dr. Anderson: Her heart have stopped... That stress was to much for her apparently...

Jag vill inte att du förväntar dig att få råd från mig medans jag är på semester! Du får vänta tills på måndag!!!!!

P.S. TRODDE DU ATT HAN SKULLE MÄRKA DIG BARA FÖR ATT DU FÄRGADE HÅRET?! Du skulle ha rådslagit med mig först!

Serenah: jag vet att det var dumt gjort att fråga dig om råd medans du är på semester... men du kommer ju inte på måndag, eller?? du sa ju att ni kommer hem sent på kvällen på måndag.... men ifall du skulle komma på måndag skulle det vara väldigt roligt för mig och Yara....jagf färgade håret inte bara för att han skulle märka mig, men också för att ville det... jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag vill klä mig i svart, ha mörkt hår och mörk nagellack.... tror du att jag håller på och bli goth? MEN VAD SÄGER DU OM ATT JAG ÄR KÄR I ADRIAN?! NÅGRA KOMMENTARER, TACK!

Agges hjärta stannade egentligen några sekunder efter hon läste det senaste meddelandet.

(AGGE SKREV DETTA KAPITEL OCH DESSA MEDDELANDEN ÄE DE ÄKTA SOM VI SKICKADE TILL VARANDRA PÅ FACEBOOK, JAG BARA ÄNDRADE PÅ NAMNEN)

Shopping + Agge + Serenahs modesmak

Idag var jag och Agge ute på stan. Vi skulle gå på en mangakurs i Kulturhuset och shoppa i Gallerian. Vad kan jag säga, shopping och Agge är två HELT olika saker. De går helt enkelt inte ihop. Jag kan inte säga att Agge inte har nån smak, men jag har kan inte säga att hon har en heller. Jag försökte hitta något som skulle passa henne och hennes personlighet/identitet och jag tror jag lyckades. För en gång skull shoppade Agge och Serenah tillsammans!! Till slut bestämde vi oss för två super heta tröjer som Agge ska ha på sig på måndag och några snygga halsband/örhängen... Serenah hade inte direkt råd med allt hon köpte... Det var ett tortyr att inte köpa allt det där snygga och moderna som hängde i de där butikerna... :G//J
EXTRA TILLÄGG AV AGGE: Passa min smak och personlighet?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Ursäkta mig! Men jag tror ine att du känner mig alls!! På vilket sätt reflekterade kläderna min personlighet?!
Fast det var väldigt snygga om jag så må säga:) Tack så mycket, Serenah:D
OCH TRO DET ELLER EJ JAG HAR SMAK!!!!! OM MAN SÄGER ATT JAG INTE HA DET SÅ KAN MAN JU LIKA GÄRNA TA SJÄLVMORD!!!
Fast det var hur roligt som helst att shoppa med dig;) Tack för all hjälp, Serenah^^
Svar på Extra tillägg av Agge : du, jag vet inte hur kläderna passar din smak och identitet, men på nåt sätt gör de det. Så var tyst ocg spela med - det viktigaste är att kläderna passar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O

RSS 2.0