Serenah och Agge lämnar bloggan

Vi har inte lust att arbeta med denna blog längre. Vi har valt att skapa våra egna. Vi är fortfarande vänner och vi vet itne om denna blog kommer uppdateras eller inte.

Serenahs blogg: www.mittlivsomjaglever.blogg.se

Agges blogg kommer senare idag om inte skolarbete hindrar henne.

Ses <3

Agge och Serenah


Random Moments

Jag är lite uttråkad och vill inte gå lägga mig ännu så jag tänker skriva och berätta om tre väldigt random tillfällen i mitt liv som båda var orsakade av Serenah.
Nummer 1:
Jag har precis vaknat. Febern har gått ner äntligen och jag känner hopp om att jag kan återvända till skolan. Jag tvingar mig att gå upp ur sängen för att äta något. Ut ur dörren går jag, iklädd i morgonrock. Mitt hår är alldeles rufsigt och jag är fortfarande svettig. Precis när jag öppnar dörren hör jag hur en röst säger ¨Hej!^^¨. Ett skrik kommer från min mun och jag ramlar baklänges. Jag tittar upp och ser Serenah som fnittrar och säger ¨Din mamma släppte in mig¨. Inne i mitt huvud ryter jag ¨MAMMA!¨.
Nr 2:
Det är mörk och musiken rusar från datorn in i sladden till hörlurarna och till slut till mina öron. Jag sitter och skriver mina noveller. Jag är djupt inne i mina tankar. Även om jag har slappat hela lördagen är jag nöjd med den. Jag hör sen ljud som inte passar in i musiken. Jag hör orden ¨FRYS, POLIS!¨ från en välkänd röst. Samtidigt som de orden kommer hör jag tjej fnitter. Jag tittar förvånat till vänster från min dator och ser Serenah och Adrian som mörka gestalter. Adrian låtsas att vara en polis och försöker att gripa mig. jag är bara förvirrad och säger ¨Vad är det här för nåt?!¨.
# 3:
Det har varit en lång skoldag och jag är otroligt trött. Jag lägger mig ner i sängen och försöker hålla ögonen öppna. Men det var förgäves eftersom jag drömmer nu. I drömmen är det någon som slår på något mjukt. Jag inser snart att det inte var i drömmen utan i verkligen. Jag öppnar sakta ögonen och ser Serenah skratta och slå på madrassen. ¨Uhh... Försvinn¨ säger jag och drar täcket över mitt huvud. ¨Eh, tack då!¨ svarar Serenah och det är då jag verkligen vaknar. Jag frågar ¨Varför är du här?! Jag är jätte trött!¨.
SKRIVET AV AGGE, DEN TRÖTTA. BYE-BYE^

hehe, inget nytt skapad av Serenahs fantasi

Tjena, detta är Serenah som säger "DETTA ÄR OFICIELLT, NU BÖRJAR MITT LIV BLI TRÅKIG IGEN!!"

självklart kommer ni tro att mitt liv inte är så tråkig trotts allt, men kankse ändå inte - jag tänker inte alls tänka på något annat än en sak hela vt 11. mmm... men hela grejen är ju att man ska tänka på många saker samtidigt, det gör inte jag... ibland tänker jag bara på mig själv och vad jag ska ha på mig, men mycket oftare tänker jag på allt annat som är ganska mycket viktigare här i världen, som sport eller vänskap, inte förhållanden, för de är jag för trött för. just det, jag skulle också säga en sak nu, men jag vet inte om jag ska... den är kanske lite för komplicerat för människornas hjärnor, för jag är ju inte en normal människa trotts allt, det har ni kankse redan märkt om ni har läst bloggen tidigare än nu. åå, men ni fattar nog vad jag menar, eller kanske inte... men på tal om den där grejen, den berättar jag om två veckor, så den blir lite mer oficiell tills dess, lite mer realisktisk på nåt knäppt sätt... och det som är det roligaste, är att inte ens agge vet om den där mysteriska grejen/händelse/nånting. 


Vocaloid

miku


Nu har jag upptäckt något riktigt roligt!!! I Japan har de utvecklat ett sång program där man kan skriva in text och lägga in musik, asså musik man har skapat HELT själv, och så sjunger en röst det!! Jätte roligt!! Tyvärr finns det bara på japanska XD. Men det coolaste är att rösten är helt unik! Det är ingen människa som gör rösten alls!! Visst, då och då låter det lite datoraserat men det låter också väldigt mänskligt! Dessa röster är också karaktärer med namn och utseende och allting!! Karaktärerna kallas för Vocaloids. Den mest kända är Miku Hatsune. Hon har blått hår som är uppsatt i två hästsvanser. Sen så har hon coola kläder. Det är ju såklart att jag inte gillar all musik som skapas med hennes röst. Några andra Vocaloids är Len och Rin Kagamine, Megurine Luka och Yowane Haku.

Det här är min favorit låt med Miku.

Favorit låt med Len.

Favorit låten med Rin.

Bästa låt med Yowane.


Vocaloids har blivit så kända att de har konserter i Japan!! Så här ser de ut. Lite skumt, eller hur? Men jag tycker att det är lite söt. Det finns till och med TV-Spel^^


SUPER KORKAD MEN FORTFORRANDE KUL INLÄGG!! ;)

TJENA ALLA SOM LÄSER DETTA!!!!

JORDEN KOMMER EXPLODERAS OM TIO SEKUNDER EFTER ATT DU HAR LÄST DETTA!!! VAR BEREDD, KOMPIS! NÄÄ, JAG SKOJAR BARA, JORDEN KOMMER EXPLODERAS OM 15 SEKUNDER!! HAHA, LURAD!!! SES I HIMMELEN!! NÄÄ, JAG SKOJAR NU IGEN!!!

VAD HÅLLR JAG PÅ MED EGENTLIGEN? JAG BORDE JU EGENTLIGEN TYP GÖRA NÅN SORTS JÄTTE-MEGA-TRÅKIG UPPGIFT PÅ IT.... BORING, SO FREAKIN BORING!! DET DÄR TAR JAG INTE TILLBAKS. ÄVEN OM AGGE ÄR EMOT SVORDOMAR. ÄSCH, INGEN LÄSER BLOGGEN ÄNDÅ, SÅ JAG FÅR LOV ATT SKRIVA EXAKT VAD JAG VILL. MM,MEN ÄNDÅ, JAG HAR FLERA SAKER ATT BERÄTTA... SERENAH ALLTSÅ. MITT LIV ÄR VÄRLDENS TRÅKIGASTE, SOM NI KANSKE REDAN HAR MÄRKT... MEN INGEN BRYR SIG ÄNDÅ... OK, NU -
1. JAG SKA TILL DANMARK FÖR ATT TÄVLA MOT DE BÄSTA I KOPENHAMN!! DET SKA BLI SÅ KUL, JAG SKA GE MIG AV TISDAG DEN 12 APRIL!! JAG KOMMER OCKSÅ TA NÅGRA LEKTIONER AV EN MEG SUPER PROFESSIONELL SIMCOACH - TYP tHOMAS NÅNTING. JAG BERÄTTAR NÄR JAG KOMMER TILLBAKS.
2. MITT LIV BÖRJAR BLI BÄTTRE OCH BÄTTRE. JAG VET INTE VARFÖR, MEN DET LIKSOM BARA KÄNNS SOM DET. JAG VET INTE OM DET BEROR PÅ ATT VÅREN KOMMER, ELLER, SOM SAGT, REDAN HAR KOMMIT. MEN JAG SATSAR PÅ ATT DET KOMMER FRÅN ALL NYTTIG OCH HÄLSOSAM MAT SOM VI ÄTER SOM BLIR TILLAGAD AV SVARTA LÅDAN. OJ, NU BLIR DET LIKSOM SOM REKLAM, MEN I DONT CARE SOM SAGT.
3. SERENAH HAR VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR SOM LÅTER HENNE ÅKA TILL KOPENHAM OCH TÄVLA OCH ... VÄNTA, SKA NI FÅ HÖRA.... JAG SKA STANNA PÅ ETT 5-STJÄRNIGT HOTELL TILLSAMMANS MED MINA FÖRÄLDRAR, OJ VAD KUL DET KOMMER BLI!! AJ AJ, NU ÄR JAG FÖR OPTIMISTISK FÖR ATT VARA SERENAH. SERENAH ÄR ETT EMO, INGEN KORKAD OPTIMIST HELLER. JAG GILLAR SVART, RÖTT OCH VITT, ALDRIG I HELA MITT LIV ROSA, BARA NÄR JAG ÄR DEPPIG.
4. SERENAH OCH AGGE HAR BRÅKAT... IGEN! SOM SAGT, INGET SPECIELLT. DEN HÄR GÅNGEN VAR DET EN VIKTIG ANLEDNING - SERENAH HAR ÄN EN GÅNG BLIVIT DISSAD AV AGGE OCH MADDE IDAG PÅ MUSIKEN OCH IT:EN. VAD DE ÄR TASKIGA, NÄÄ, SKOJAR, MADDE ÄR INTE TASKIG, HENNE FÖRLÅTER JAG, MEN INTE AGGE, HON BORDE JU FÖRSTÅ VAD ALLT DETTA INNEBÄR... KRIG! WAR! ATTACK! NÄÄ, JAG SKOJAR... IGEN


OJ, JUST DET... JORDEN KOMMER EXPLODERA OM TRE SEKEUNDER

SES, SERENAH.


Emo..?

Jag har tänkt väldigt mycket på de två inläggen innan kapitel 8. De påminner mig om Emo attityden. Jag har inget emot dem eller så, det är bara... Jag har inte så värst stor lust att vara så negativ. Men jag gillade inte Serenahs inlägg. Hon är lite för negativ. Fast jag ska inte säga något heller. Jag är inte i sådan position eftersom jag själv sa att alla hatade mig när det inte var sant. Men så ni bara vet så är vi inte så negativa i verkligheten

(fast Serenah kan vara riktigt nere ibland.)

Nåväl, om det är någon Emo som läser det här så, HEJSAN^^ Hur mår du? :)

Kapitel 8: Jag är över Sam. ZAM PÅ GÅNG:::

När skolan började upptäckte jag att jag inte längre var kär i Sam. Det kom riktigt oväntat, även för mig. Jag visste inte att jag ens kunde komma över Sam - det verkade ju helt ologiskt. Men det var så. Jag blev goth, och jag kom över kärleken. Jag var inte intreeserad av nån under en ganska kort period, men Agge var glad att denna period ens existerade. Under den perioden umgicks jag mycket med Adrian, Agge och Madde. Några andra också, som Issa och Zam, men inte lika mycket...
Sen kom den perioden i mitt liv - en till olycklig historia med en BAD ENDING. Jag blev kär i Zam. Det var ganska oväntat, men jag frågade chans, och han sa ja. Den första delen av vårt fohållande gick hur undrabart som helst, alla var glada, vi kramades, vi pratade, vi skrattade, vi GILLADE varandra typ. Men det pågick inte länge till. Redan ungefär fyra veckor efter, började Serenah tycka att han aldrig var kär i henne egentligen. Adrian sa det, Agge sa det, jag själv började tro på det. Han uppförde sig aldrig som om vi var ihop. Jag gjorde det inte heller, för jag var misstänksam. Jag kunde aldrig förstå att han gillade mig .... Jag trodde inte på det längre, eller i alla fall efter att vi gick ut för första gången. Han berättade ganska många hemlighteter för mig, det gjorde jag också, men vårt förhållande linade aldrig ett förhållande egentligen. Kanske de första fyra veckorna, men aldrig efteråt.
Se här, det här var det gulligaste han har skrivit till mig, typ 3 dagar efter att vi blev ihop:
[17.01.2011 21:22:45] Zam: ok men då är du (rofl)
[17.01.2011 21:22:55] Zam: jätte rolig
[17.01.2011 21:22:55] Ksenia Grinkevich: skrattglad??
[17.01.2011 21:23:01] Ksenia Grinkevich: haha
[17.01.2011 21:23:07] Ksenia Grinkevich: vr då??
[17.01.2011 21:23:35] Zam: |-)
[17.01.2011 21:25:11] Ksenia Grinkevich: då är du pxå det
[17.01.2011 21:25:13] Ksenia Grinkevich: hehe
[17.01.2011 21:25:21] Ksenia Grinkevich: (inlove)
[17.01.2011 21:26:00] Zam: (h)(inlove) hur visste du det (chuckle)
[17.01.2011 21:26:09] Ksenia Grinkevich: vadå??
[17.01.2011 21:26:19] Ksenia Grinkevich: visste vad??
[17.01.2011 21:26:40] Zsm: att jag var (inlove)
[17.01.2011 21:27:00] Ksenia Grinkevich: ehm, kanske för att du är typ ihop??
[17.01.2011 21:27:04] Ksenia Grinkevich: elr??
[17.01.2011 21:27:31] Zam: hur visste du att jag var ihopp
[17.01.2011 21:27:52] Ksenia Grinkevich: kanske för at du är det?? med mig, typ??
[17.01.2011 21:28:30] Ksenia Grinkevich: elr??
[17.01.2011 21:28:31] Zam: hur visste du det (inlove)
[17.01.2011 21:28:46] Ksenia Grinkevich: men om du inte tycker att vi är ihop, sååå....
[17.01.2011 21:29:06] Ksenia Grinkevich: kanske du inte tycker om mig då
[17.01.2011 21:29:57] Zam: jag tycker visst om dig sluta larva dig
[17.01.2011 21:30:35] Ksenia Grinkevich: hur ska jag veta det? jag vet inte ens om vi är ihop
[17.01.2011 21:31:10] Zam: jo det är vi
[17.01.2011 21:31:25] Zam: men om du inte vill det så ok
[17.01.2011 21:31:47] Ksenia Grinkevich: jag vill vara ihop med dig, för jag är stöttkär i dig!!!
[17.01.2011 21:31:59] Ksenia Grinkevich:  men vänta nu lite, gjorde du slut nyss??
[17.01.2011 21:32:08] Zam: nä
[17.01.2011 21:32:24] Zam: jag ville se hur du reagerade
[17.01.2011 21:33:20] Ksenia Grinkevich: men du säger ju aldrig att du är kär i mig, så hur kan du gilla mig på det sättet då?? när man gillar en så är man vänner, när man är kär i en, så är man par
[17.01.2011 21:33:57] Zam: men jag är kär i dig
[17.01.2011 21:34:22] Ksenia Grinkevich: (y)
[17.01.2011 21:35:36] Ksenia Grinkevich: det var första gången jag hörde det från dej
[17.01.2011 21:36:05] Zam: (h)jag är kär i dig väldigt mycket


Jag uppskattade aldrig vad jag hade just då, för jag trodde att allt det där han skrev var på skoj, det var en av anledningarna till att jag gjorde slut.
Extra tillägg: KÄRA NÅN!!!!!!! Vad är det för fel på er?! Ni vet ju inte ens vad kärlek är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det värsta är att det är sant!!

RSS 2.0