SUPER KORKAD MEN FORTFORRANDE KUL INLÄGG!! ;)

TJENA ALLA SOM LÄSER DETTA!!!!

JORDEN KOMMER EXPLODERAS OM TIO SEKUNDER EFTER ATT DU HAR LÄST DETTA!!! VAR BEREDD, KOMPIS! NÄÄ, JAG SKOJAR BARA, JORDEN KOMMER EXPLODERAS OM 15 SEKUNDER!! HAHA, LURAD!!! SES I HIMMELEN!! NÄÄ, JAG SKOJAR NU IGEN!!!

VAD HÅLLR JAG PÅ MED EGENTLIGEN? JAG BORDE JU EGENTLIGEN TYP GÖRA NÅN SORTS JÄTTE-MEGA-TRÅKIG UPPGIFT PÅ IT.... BORING, SO FREAKIN BORING!! DET DÄR TAR JAG INTE TILLBAKS. ÄVEN OM AGGE ÄR EMOT SVORDOMAR. ÄSCH, INGEN LÄSER BLOGGEN ÄNDÅ, SÅ JAG FÅR LOV ATT SKRIVA EXAKT VAD JAG VILL. MM,MEN ÄNDÅ, JAG HAR FLERA SAKER ATT BERÄTTA... SERENAH ALLTSÅ. MITT LIV ÄR VÄRLDENS TRÅKIGASTE, SOM NI KANSKE REDAN HAR MÄRKT... MEN INGEN BRYR SIG ÄNDÅ... OK, NU -
1. JAG SKA TILL DANMARK FÖR ATT TÄVLA MOT DE BÄSTA I KOPENHAMN!! DET SKA BLI SÅ KUL, JAG SKA GE MIG AV TISDAG DEN 12 APRIL!! JAG KOMMER OCKSÅ TA NÅGRA LEKTIONER AV EN MEG SUPER PROFESSIONELL SIMCOACH - TYP tHOMAS NÅNTING. JAG BERÄTTAR NÄR JAG KOMMER TILLBAKS.
2. MITT LIV BÖRJAR BLI BÄTTRE OCH BÄTTRE. JAG VET INTE VARFÖR, MEN DET LIKSOM BARA KÄNNS SOM DET. JAG VET INTE OM DET BEROR PÅ ATT VÅREN KOMMER, ELLER, SOM SAGT, REDAN HAR KOMMIT. MEN JAG SATSAR PÅ ATT DET KOMMER FRÅN ALL NYTTIG OCH HÄLSOSAM MAT SOM VI ÄTER SOM BLIR TILLAGAD AV SVARTA LÅDAN. OJ, NU BLIR DET LIKSOM SOM REKLAM, MEN I DONT CARE SOM SAGT.
3. SERENAH HAR VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR SOM LÅTER HENNE ÅKA TILL KOPENHAM OCH TÄVLA OCH ... VÄNTA, SKA NI FÅ HÖRA.... JAG SKA STANNA PÅ ETT 5-STJÄRNIGT HOTELL TILLSAMMANS MED MINA FÖRÄLDRAR, OJ VAD KUL DET KOMMER BLI!! AJ AJ, NU ÄR JAG FÖR OPTIMISTISK FÖR ATT VARA SERENAH. SERENAH ÄR ETT EMO, INGEN KORKAD OPTIMIST HELLER. JAG GILLAR SVART, RÖTT OCH VITT, ALDRIG I HELA MITT LIV ROSA, BARA NÄR JAG ÄR DEPPIG.
4. SERENAH OCH AGGE HAR BRÅKAT... IGEN! SOM SAGT, INGET SPECIELLT. DEN HÄR GÅNGEN VAR DET EN VIKTIG ANLEDNING - SERENAH HAR ÄN EN GÅNG BLIVIT DISSAD AV AGGE OCH MADDE IDAG PÅ MUSIKEN OCH IT:EN. VAD DE ÄR TASKIGA, NÄÄ, SKOJAR, MADDE ÄR INTE TASKIG, HENNE FÖRLÅTER JAG, MEN INTE AGGE, HON BORDE JU FÖRSTÅ VAD ALLT DETTA INNEBÄR... KRIG! WAR! ATTACK! NÄÄ, JAG SKOJAR... IGEN


OJ, JUST DET... JORDEN KOMMER EXPLODERA OM TRE SEKEUNDER

SES, SERENAH.


Kommentarer
Postat av: Agge

Serenah... Förbered dig. JAG ATTACKERAR!!

2011-04-05 @ 14:27:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0